Menukaart

Ontdek het menu

Restaurant De Victorie is geopend op:

Maandag, donderdag, vrijdag & zaterdag 18u30-21u30
Zondag 12u-14u & 18u30-21u30

Dinsdag & woensdag gesloten 

Reserveer je plaats

Menu's

Om de kwaliteit van de gerechten en de bediening te garanderen, vragen wij u om vanaf 6 personen voor één van onze menu’s te kiezen. De menu’s worden geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel. Voor elke aanpassing kan een supplement worden aangerekend.

Op zaterdagavond serveren we enkel onze menu’s: “Chef” menu in 4 gangen of menu “De Victorie” in 4 of 5 gangen.

MENU DE VICTORIE

Met honing gelakte duif
Gebakken ganzenlever, gel van Jonagoldappel, peperkoek, cantharel

Zacht gekookt ei
Wintertruffel, waterkers, handgepelde garnalen

Gebakken skrei*
Kreeft, mousseline van knolselder, pompoenbéarnaise

Lamszadel van de grill
Gratin van raapjes, spitskool, jus met sechuanpeper

Dessert van de chef

4 gangen: € 80
aangepaste wijnen: € 30
(1 glas per gang)

5 gangen*: € 95
aangepaste wijnen: € 35
(1 glas per gang)

Kaas in plaats van dessert: € 10

CHEF MENU

Noordzeekrab
Zandwortel, mierikswortel, citrus

Wijting* (vis van het jaar)
Venusschelpen, knolselder, bospaddenstoel, gerookte haringeitjes, saus verjus

Tamme eend
Uienpuree, grondwitloof, portosaus

Beignets van banaan
marsepein, vanille-ijs, chocolade

3 gangen: € 50
aangepaste wijnen: € 25 (1 glas per gang)

4 gangen*: € 65
aangepaste wijnen: € 30 (1 glas per gang)

Kaas in plaats van dessert: € 10

KINDERMENU

Vol-au-vent
met frietjes

€ 13

Huisbereide fishsticks
met preipuree en tartaar

€ 13

Koude voorgerechten

Noordzeekrab,
Zandwortel, mierikswortel, citrus

€ 29

Salade van kreeft,
Granny Smithappel, honingvinaigrette, ganzenlever

€ 35

Warme voorgerechten

Met honing gelakte duif,
gebakken ganzenlever, gel van jonagoldappel, peperkoek, cantharel

€ 26

Zacht gekookt ei,
wintertruffel, waterkers, handgepelde garnalen

€ 25

Open ravioli met griet,
zeeuwse oester, peterseliejus / Osietra kaviaar

€ 26 / 49

Gebakken coquille,
varkenspoot, linzen uit Umbrië, bloemkool en soep van aardpeer

€ 26

Hoofdgerechten

VEGGIE Risotto met verse groenten

€ 28

VEGGIE Ravioli van polenta en ricotta,
bospaddestoel, venkel en pompoenpesto

€ 28

Gebakken skrei,
kreeft, mousseline van knolselder, pompoenbéarnaise met kreeft

€ 37

Wijting (vis van het jaar),
venusschelpen, knolselder, bospaddenstoel, gerookte haringeitjes, saus verjus

€ 33

Tamme eend,
uienpuree, grondwitloof, portosaus

€ 35

Lamszadel van de grill,
gratin van raapjes, spitskool, jus met sechuanpeper

€ 35

Filet pur van Haspengouws rund 250 gr
twee groenten, side dishes, frietjes - béarnaise - pepersaus - stroganoff

€ 38

Desserten

Witte chocolade
yoghurt, kalamansi, ijzerkruid

€ 10

Kastanje
peer, hazelnoot 

€ 10

Crème brûlée
saffraan, vanille perzik

€ 10

Beignets van Hagelands fruit
ricotta, Pruneaux d’Agen 

€ 12

Tarte Tatin
frangipane, vanilleijs

€ 12

Dame Blanche

€ 12

Kazen van kaasmeester Elsen

€ 12

Allergenen: het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Als u ons tijdig inlicht doen wij onze uiterste best om de gerechten aan te passen.

Boek eenvoudig je tafel online.

Contact

Kerkdreef 1 - B-3210 Linden
+32 016 88 82 86
Contactformulier
Vacatures

Restaurant

Maandag, donderdag, vrijdag
   & zaterdag: 18u30-21u30
Zondag: 12u-14u & 18u30-21u30

Reserveer

Wijnbistro

Donderdag, vrijdag
   & zondag: 12u-23u
Zaterdag: 16u-23u
Maandag: 12u-14u30

Keuken: 12u-14u30 & 18u-21u30

Reserveer

Wijnkasteel Vandeurzen

Een neoclassicistische parel in
Linden met een rijke geschiedenis
Naar de website

© 2019 de Victorie | Restaurant & Wijnbistro | Design by Magix