Menukaart

Ontdek het menu

Restaurant De Victorie is geopend op:

Maandag, donderdag, vrijdag & zaterdag 18u30-21u30
Zondag 12u-14u & 18u30-21u30

Dinsdag & woensdag gesloten 

Reserveer je plaats

Menu's

Om de kwaliteit van de gerechten en de bediening te garanderen, vragen wij u om vanaf 6 personen voor één van onze menu’s te kiezen. De menu’s worden geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel. Voor elke aanpassing kan een supplement worden aangerekend.

Op zaterdagavond serveren we enkel onze menu’s: “Chef” menu in 4 gangen of menu “De Victorie” in 4 of 5 gangen.

MENU DE VICTORIE

Salade van kreeft
Ganzenlever, granny smithappel en honingvinaigrette

Gebakken coquille
Varkenspoot, linzen uit Umbrië, bloemkool en soepje van aardpeer

Tarbot*
Open ravioli van knolselder, warmoes, bospaddenstoel, verjus, gerookte haringeitjes

Haas in twee bereidingen
De filet met spruit, sjalot, appel en veenbes
De bout in ragout, rode kool, bospaddenstoel en witloof

Dessert van de chef

4 gangen: € 85
aangepaste wijnen: € 30
(1 glas per gang)

5 gangen*: € 100
aangepaste wijnen: € 35
(1 glas per gang)

Kaas in plaats van dessert: € 10

CHEF MENU

Lauwe Schotse zalm
Groene kool, okkernoot en truffel

Snoekbaarsfilet*
Zuurkool, broccoli, gerookt spek en jus met dragon

Fazant
Schorseneer, witloof, fine Champagne

Pompoen-crémeux van passievrucht
Kweepeer, crumble van dadel en cardamon

3 gangen: € 50
aangepaste wijnen: € 25 (1 glas per gang)

4 gangen*: € 65
aangepaste wijnen: € 30 (1 glas per gang)

Kaas in plaats van dessert: € 10

KINDERMENU

Vol-au-vent
met frietjes

€ 13

Huisbereide fishsticks
met preipuree en tartaar

€ 13

Koude voorgerechten

Lauwe Schotse zalm
groene kool, okkernoot en truffel

€ 24

Oester “Gillardeau”
5 stuks, knolselder, gelei van rode wijn en spruitjessalade

€ 26

Salade van kreeft
Granny Smithappel, honingvinaigrette en ganzenlever

€ 35

Warme voorgerechten

Gebakken langoustine
bospaddenstoelen, geroosterd brood, crème van herfsttruffel en gebakken ganzenlever

€ 29

Gebakken coquille
varkenspoot, linzen uit Umbrië, bloemkool en soepje van aardpeer

€ 26

Lauwe aardappelsalade
grijze garnaal, Grüner Veltliner, zure room / met kaviaar

€ 25 / 49

Hoofdgerechten

VEGGIE Risotto met verse groenten

€ 28

VEGGIE Ravioli van polenta en ricotta
met bospaddestoel, venkel en pompoenpesto

€ 28

Gegrilde zeetong
crème van knolselder, butternut, pompoenbéarnaise met kreeft

€ 37

Snoekbaarsfilet
zuurkool, broccoli, gerookt spek en jus met dragon

€ 31

Fazant
schorseneer, witloof, fine Champagne

€ 36

Haas in twee bereidingen
De filet met spruit, sjalot, appel en veenbes
De bout in ragout, rode kool, bospaddenstoel en witloof

€ 39

Filet pur van Haspengouws rund 250 gr
twee groenten side dishes, frietjes - béarnaise of pepersaus

€ 38

Desserten

Witte chocolade
yoghurt, kalamansi, ijzerkruid

€ 10

Kastanje
peer, hazelnoot 

€ 10

Crème brûlée
saffraan, vanille perzik

€ 10

Beignets van Hagelands fruit
ricotta, Pruneaux d’Agen 

€ 12

Tarte Tatin
frangipane, vanilleijs

€ 12

Dame Blanche

€ 12

Kazen van kaasmeester Elsen

€ 12

Allergenen: het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Als u ons tijdig inlicht doen wij onze uiterste best om de gerechten aan te passen.

Boek eenvoudig je tafel online.

Contact

Kerkdreef 1 - B-3210 Linden
+32 016 88 82 86
Contactformulier

Restaurant

Maandag, donderdag, vrijdag
   & zaterdag: 18u30-21u30
Zondag: 12u-14u & 18u30-21u30

Reserveer

Wijnbistro

Donderdag, vrijdag
   & zondag: 12u-23u
Zaterdag: 16u-23u
Maandag: 12u-14u30

Keuken: 12u-14u30 & 18u-21u30

Reserveer

Wijnkasteel Vandeurzen

Een neoclassicistische parel in
Linden met een rijke geschiedenis
Naar de website

© 2018 de Victorie | Restaurant & Wijnbistro | Design by Magix