Vergaderzaal

Een efficiënte meeting

Maak van uw meeting een succes! Met de Tiende Schuur van De Victorie beschikt u over een prachtige vergaderlocatie om van uw vergadering, seminarie of workshop een unieke ontmoeting te maken. Een besloten vergadering voor 10 man of een congres voor 120 man? In functie van uw meeting kan u opteren voor de grote zaal of één van de andere lokalen (VIP-ruimte, wijnbistro...) van De Victorie.

De Tiende Schuur beschikt eveneens over het nodige materiaal: een professionele projector met vast scherm en de benodigde aansluitingen (HDMI, USB), een geluidsinstallatie met microfoon...

U beschikt over de mogelijkheid om het aangename aan het nuttige koppelen en de vergaderingen afwisselen met een rondleiding op wijngaard en productiegebouw, eventueel aangevuld met degustatie.

Eveneens hoeft u zich geen zorgen te maken over de catering. Gaande van een heerlijke lunch tot een uitgebreid meergangen-menu, bij de Victorie bent u aan het juiste adres om uw collega's, klanten en businesspartners in de watten te leggen.

Contacteer ons vrijblijvend om de diverse formules te ontdekken via onderstaand contactformulier of per email events@de-victorie.be .

Kerkdreef 1 - B-3210 Linden 
+32 16 88 82 86