Team

Als directeur beschouwt Erik Notelaers deze uitdaging als de kers op de taart in zijn lange horecacarrière.

De Victorie wordt de plek bij uitstek waar mensen mekaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten. Het wordt de place to be waar familie, vrienden of zakenpartners in een uniek decor kunnen genieten van topgerechten en passende wijnen. Dat is de uitgesproken ambitie van directeur Erik Notelaers.

Op zijn 19de gestart met een eigen, succesvol kreeftenrestaurant, was de Tongenaar tussen 1992 en 2017 maître hotel, F&B manager en adjunct-directeur van de Faculty Club in Leuven. De overstap naar wijndomein Vandeurzen, in januari 2018, ziet hij als een volgende, nieuwe uitdaging. De nauwe band die hij met de familie heeft opgebouwd zal dit unieke horecaconcept alleen maar versterken.

Erik Notelaers gelooft dat dit project alles heeft om te slagen. Als directeur beschouwt hij deze uitdaging als de kers op de taart in zijn lange horecacarrière. Op dit wijndomein wil hij zijn ervaring en kennis doorgeven aan de jongere generatie zodat het hele team dit nieuwe avontuur tot een absoluut succes kan doen uitgroeien.

Top chef Sébastien Kister zweert enkel bij dagverse producten in verfijnde gerechten met oog voor detail en beleving. 

De Fransman Sébastien Kister nam sinds 1 oktober 2020 de leiding over het keukenteam van 'De Victorie'. 

Hij is geboren in Thann in de pittoreske Elzas. Gedurende zijn loopbaan leerde hij het klappen van de culinaire zweep in Zwitserse, Franse en Belgische Michelin gewaardeerde en bekroonde toprestaurants. Jean Pierre Bruneau (Bruneau, 2 sterren Michelin Gids) en Yves Mattagne (Sea Grill, 2 sterren Michelin Gids) waren maar enkele van zijn leermeesters. Daarna schoot de ster van Sébastien Kister snel de lucht in bij collega-restaurateurs met 1 ster Michelin zoals het Leuvense Couvert Couvert en het Brusselse Alexandre.