Eetkaart bistro

Tijdelijk één resto&bistro menukaart

Om deze herstart zo vlot mogelijk te laten verlopen, hebben we geopteerd om te werken met één gecombineerde resto&bistro menu kaart die een mooie selectie biedt van zomerse gerechten uit de betere brasserie keuken en de zuiderse restaurantkeuken.

Voorgerechten

Gravad lax van zalm
komkommer, gin

€ 19

Vitello Anguilla
Kalfshaas, paling, dashi

€ 21

Mergpijp
gremolata, tomaat, zwarte look

€ 24

Tataki van tonijn
frisse groenten, oosterse saus

€ 29

Salade van kreeft 'De Victorie'

€ 31

Pommes moscovite
Guner Veltliner, zure room, grijze garnalen
supplement Royal Belgium Caviar 10 gr + €25

€20

Hoofdgerechten

Huisgemaakte vol-au-vent van Mechelse koekoek
bladerdeegkoekje, slaatje en frietjes

supplement krokant gebakken kalfzwezerik + €10 

€ 24

Onglet (enkel bleu geserveerd)
sjalot, boterboon

€ 31

Gebakken griet
beurre blanc, boerenkool, doperwt

€32

Tagliata van Wagyu
balsamico, rucola, parmezaan, gebakken aardappeltjes

€ 41

Zeetong op Oostendse wijze
 

€36

Filet pur van Nieuw Zeeland
met peperroom, champignonroomsaus of béarnaise,
kropsla vinaigrette salée en frietjes

€39

Kids

Vol-au-vent met frietjes 

€ 13

Gebakken zalm met preipuree en tartaar saus

€13

Kaaskroket met slaatje - 1 stuk/ 2 stuks

€9/ €16

Garnaalkroket met slaatje - 1 stuk/ 2 stuks

€ 10/ €18

Kinderijsje met kindersnoepjes
1 bol naar keuze €3
2 bollen naar keuze €6

Desserten

Kaasbordje van kaasmeester Elsen

€ 17

Crème brûlée

€ 13

Dame Blanche

€ 12

Café glacé
 

€12

Allergenen: het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Als u ons tijdig inlicht doen wij onze uiterste best om de gerechten aan te passen.