Mensen

Als directeur beschouwt Erik Notelaers deze uitdaging als de kers op de taart in zijn lange horecacarrière.

De Victorie wordt de plek bij uitstek waar mensen mekaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten. Het wordt de place to be waar familie, vrienden of zakenpartners in een uniek decor kunnen genieten van topgerechten en passende wijnen. Dat is de uitgesproken ambitie van directeur Erik Notelaers.

Op zijn 19de gestart met een eigen, succesvol kreeftenrestaurant, was de Tongenaar tussen 1992 en 2017 maître hotel, F&B manager en adjunct-directeur van de Faculty Club in Leuven. De overstap naar wijndomein Vandeurzen, in januari 2018, ziet hij als een volgende, nieuwe uitdaging. De nauwe band die hij met de familie heeft opgebouwd zal dit unieke horecaconcept alleen maar versterken.

Erik Notelaers gelooft dat dit project alles heeft om te slagen. Als directeur beschouwt hij deze uitdaging als de kers op de taart in zijn lange horecacarrière. Op dit wijndomein wil hij zijn ervaring en kennis doorgeven aan de jongere generatie zodat het hele team dit nieuwe avontuur tot een absoluut succes kan doen uitgroeien.