Mensen

Als directeur beschouwt Erik Notelaers deze uitdaging als de kers op de taart in zijn lange horecacarrière.

De Victorie wordt de plek bij uitstek waar mensen mekaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten. Het wordt de place to be waar familie, vrienden of zakenpartners in een uniek decor kunnen genieten van topgerechten en passende wijnen. Dat is de uitgesproken ambitie van directeur Erik Notelaers.

Op zijn 19de gestart met een eigen, succesvol kreeftenrestaurant, was de Tongenaar tussen 1992 en 2017 maître hotel, F&B manager en adjunct-directeur van de Faculty Club in Leuven. De overstap naar wijndomein Vandeurzen, in januari 2018, ziet hij als een volgende, nieuwe uitdaging. De nauwe band die hij met de familie heeft opgebouwd zal dit unieke horecaconcept alleen maar versterken.

Erik Notelaers gelooft dat dit project alles heeft om te slagen. Als directeur beschouwt hij deze uitdaging als de kers op de taart in zijn lange horecacarrière. Op dit wijndomein wil hij zijn ervaring en kennis doorgeven aan de jongere generatie zodat het hele team dit nieuwe avontuur tot een absoluut succes kan doen uitgroeien.

Koen Lienard kijkt vol vertrouwen naar deze nieuwe uitdaging om De Victorie uit te bouwen tot een culinaire parel in Linden, Leuven en omstreken.

Een stijlvolle keuken waar iedereen zich thuis voelt, een productkeuken met respect voor de basis en de focus op lekkere gezonde gerechten. Chef Koen Lienard heeft een duidelijke ambitie met De Victorie in Linden-Lubbeek.

Na zijn opleiding aan hotelschool Coovi in Anderlecht en stages in onder andere Zwitserland en Maleisië was Koen Lienard veertien jaar lang de chef en rechterhand van Frank Fol in diens Leuvense restaurant Sire Pynnock. Met zijn eigen cateringbedrijf “Kok-koen” specialiseerde hij zich daarna om zijn sterrenkeuken naar elke mogelijke uithoek in Vlaanderen te brengen.

Deze kookavonturen hebben Lienards drang nooit afgeremd om zijn keuken voor een breder publiek open te stellen. Al na het eerste gesprek met de familie Vandeurzen, die hij kende als culinaire klant, bleek de liefde wederzijds te zijn.

Koen Lienard kijkt dan ook vol vertrouwen naar deze nieuwe uitdaging om De Victorie uit te bouwen tot een culinaire parel in Linden, Leuven en omstreken. Samen met de familie Vandeurzen en directeur Erik Notelaers wil hij het horecaproject op het wijndomein de naam en faam geven die het verdient.

Contact

Kerkdreef 1 - B-3210 Linden
+32 016 88 82 86
Contactformulier
Vacatures

Restaurant

Maandag, donderdag, vrijdag
   & zaterdag: 18u30-21u30
Zondag: 12u-14u

Reserveer

Wijnbistro

Donderdag, vrijdag
   & zondag: 12u-23u
Zaterdag: 16u-23u
Maandag: 12u-14u30

Keuken: 12u-14u30 & 18u-21u30

Reserveer

Wijnkasteel Vandeurzen

Een neoclassicistische parel in
Linden met een rijke geschiedenis
Naar de website

© 2019 de Victorie | Restaurant & Wijnbistro | Design by Magix