Trouwen in De Victorie

Valérie & Arto trouwden in De Victorie!

 Op 20 april 2024 gaven Valérie en Arto elkaar het jawoord op onze prachtige eventlocatie, in de historische tiendschuur aan de rand van ons idyllische wijndomein.

De dag begon met een romantische ceremonie in de charmante kasteelhoeve. Door het sleche weer kon de ceremonie niet doorgaan op onze binnenkoer. Gelukkig boodt onze flexibele binnenruimte een sfeervolle en intieme setting voor hun geloften. De historische ambiance van deze zaal droeg zeker bij aan de betoverende sfeer.

Na de ceremonie werden de gasten verwelkomd met een feestelijke receptie, waar heerlijke hapjes werden geserveerd. De ontspannen en gezellige sfeer zorgde ervoor dat iedereen volop kon genieten en bijpraten.

Vervolgens genoten de gasten van een voortreffelijk driegangen diner. De gerechten waren zorgvuldig bereid met de beste ingrediënten en werden begeleid door geselecteerde wijnen van ons eigen wijndomein, we hoorden van de gasten dat ze hadden genoten van deze culinaire ervaring.

Het diner werd gevolgd door een verrukkelijk dessertbuffet, gecreëerd door de getalenteerde Sarah Renson. De prachtige en smaakvolle desserts vormden een feestelijk hoogtepunt en waren een ware traktatie voor alle aanwezigen.

De avond eindigde met een spetterend dansfeest, waarbij Valerie en Arto samen met hun vrienden en familie dansten tot in de vroege uurtjes. De muziek, de vrolijke sfeer en de onvergetelijke momenten maakten hun huwelijksdag compleet.

We zijn trots dat Valérie en Arto voor onze locatie hebben gekozen om hun bijzondere dag te vieren. Hun huwelijk was een prachtig voorbeeld van de mogelijkheden die onze tiendschuur en het wijndomein te bieden hebben.

Gefeliciteerd Valérie en Arto!

Namens het hele team wensen wij Valérie en Arto een leven vol liefde en geluk. Bedankt dat wij deel mochten uitmaken van jullie speciale dag.


Trouwen in De Victorie
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x