Menukaart

Menukaart

Degustatiemenu

Hamachi
Agrum, koriander, verse wasabi, gember

Roulade van kalf
Zuring, gerookte makreel, shiitake, bietjes

*Sint-Jacobsvrucht
Witte kool, knolselder, groene mosterd, truffel

**Ravioli langoustine
Jonge spinazie, koolrabi, zee-egel, citroen

Entrecôte Holstein
Witloof, chorizo, dragon, poutarge 

Peterseliewortel
Vanille, passievrucht, kokos, amandel

  4 gangen € 83 pp
 *5 gangen € 99 pp
**6 gangen € 115 pp

Kaas in plaats van dessert + € 10
Kaasbord van kaasmeester Elsen als extra gerecht + € 19

Op zaterdag serveren wij enkel de “Menu de Victorie”.

Lunchmenu

Geserveerd op donderdag en vrijdag tussen 12 uur en 14 uur.

Tartaar van rund
Oester, avruga, groene papaya, wakame 

Heek
Spitskool, grijze garnaal, zeekraal, nantua

*Ananas 
Hibuscus, macha, mango, limoen

2 gangen € 39 pp
*3 gangen € 49 pp

Kaas in plaats van dessert: €10
Kaas als extra gerecht: €19

Voorgerechten

Voorgerecht enkel in combinatie met een hoofdgerecht.

Hamachi
Agrum, koriander, verse wasabi, gember

€32

Roulade van kalf
Zuring, gerookte makreel, shiitake, bietjes

€29

Tartaar van rund
Oester, avruga, groene papaya, wakame

€29

Ravioli langoustine
Jonge spinazie, koolrabi, zee-egel, citroen

€35

Hoofdgerechten

Hoofdgerecht enkel in combinatie met een voorgerecht.

Entrecôte Holstein
Witloof, chorizo, dragon, poutarge

€45

Heek
Spitskool, grijze garnaal, zeekraal, nantua

€38

Wilde zeebaars
Witte kool, knolselder, groene mosterd, waterkers

€43

Bresse kip, geserveerd in 2 gangen
Kervelwortel, hazelnoot, peterselie, zoete ui

€52 pp

Desserts

Dame blanche
vanille ijs – chocoladesaus

€15

Ananas 
Hibuscus, macha, mango, limoen

€15

Peterseliewortel
Vanille, passievrucht, kokos, amandel

€15

Kaasselectie van kaasmeester Elsen

€19

Kindermenu

Kaaskroket

€12

Garnaalkroket

€14

Kinder vol-au-vent

€22

Vis van de dag
seizoensgroentjes – puree of kroketten

€26

Kinderijsje met kindersnoepjes
Prijs per bol naar keuze

€ 3 /bol

Chocolade saus

€5

Sorbet

€3,5 /bol

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen (of sporen van) bevatten. Als u ons tijdig inlicht doen wij onze uiterste best om de gerechten aan te passen.

Om de kwaliteit van de gerechten en de bediening te garanderen vragen wij u om vanaf 6 personen één menu te kiezen per tafel.

Voor elke aanpassing kan een supplement worden aangerekend.

Boek eenvoudig je tafel online.