Degustatiemenu
Tartaar van tonijn
radijs, jalapeño, limoen, koriander
Tataki van Simmenthal rund
kimchi, aubergine, miso, ponzu
*Witte asperge
grijze garnaal, ei, peterselie, nootmuskaat
**Langoustine
wortel, chili, calamansi, kokosnoot
Melklam
groene asperge, daslook, viennoise, parmezaan
Pompoen
mango, passievrucht, sesam, kardemon
4 gangen € 83 pp
*5 gangen € 99 pp
**6 gangen € 115 pp
Kaas in plaats van dessert + € 10
Kaasbord van kaasmeester Elsen als extra gerecht + € 19
Op zaterdag serveren wij enkel de “Menu de Victorie”.
Lunchmenu
Geserveerd op donderdag en vrijdag tussen 12 uur en 14 uur.
Gegrilde witte asperge
Bieslook, Holstein, parmezaan, mosterdzaad
Zeebaars
Risotto, octopus, chorizo, beurre blanc
*Rabarber
Hibiscus, yoghurt, framboos, limoen
2 gangen € 39 pp
*3 gangen € 49 pp
Kaas in plaats van dessert: €10
Kaas als extra gerecht: €19
Midweek menu
Geserveerd op woensdag- en donderdagavond.
Tartaar van tonijn
radijs, jalapeño, limoen, koriander
of
Tataki van Simmenthal rund (supplement +€5)
kimchi, aubergine, miso, ponzu
*
Zeebaars
Risotto, octopus, chorizo, beurre blanc
of
Lam (supplement +€10)
Groene asperges, daslook, viennoise, parmezaan
€49 pp
Voorgerechten
Voorgerecht enkel in combinatie met een hoofdgerecht. (niet op zaterdag)
Hoofdgerechten
Hoofdgerecht enkel in combinatie met een voorgerecht.
Desserts
Kindermenu
Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen (of sporen van) bevatten. Als u ons tijdig inlicht doen wij onze uiterste best om de gerechten aan te passen.
Om de kwaliteit van de gerechten en de bediening te garanderen vragen wij u om vanaf 6 personen één menu te kiezen per tafel.
Voor elke aanpassing kan een supplement worden aangerekend.